​Angelina Jolie fajëson gjykatësin: Brad Pitt fiton në gjykatë

Brad Pitt iu dha kujdestaria e përbashkët e fëmijëve të tij me Angelina Jolie pas një beteje të gjatë në gjykatë.

Pas muajsh dëshmie nga dëshmitarë dhe ekspertë të shërbimeve të fëmijëve të cilët folën me fëmijët e tyre, gjykatësi John Oderkirk thuhet se bëri të qarta pikëpamjet e tij mbi vendimin.

Pitt ka luftuar për gati pesë vjet për të marrë të drejta të barabarta për gjashtë fëmijët që ndan me ish-gruan e tij.

“Ai u lehtësua shumë. Qëllimi i tij i vetëm është të kalojë më shumë kohë me fëmijët,” cituan burime mediat e huaja.

Jolie dhe Pete janë prindër të gjashtë fëmijëve, pesë prej të cilëve janë të mitur: Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) dhe binjakët Vivienne dhe Knox (12).

Pas disa muaj dëshmish nga dëshmitarë dhe ekspertë të fëmijëve, gjykatësi John Oderkirk thuhet se i bëri të qarta pikëpamjet e tij mbi vendimin.

“Ka pasur një ndryshim të rëndësishëm në marrëveshjet e kujdestarisë bazuar në vendimin jashtëzakonisht të hollësishëm të gjyqtarit,” thanë burimet.

“Brad thjesht po përpiqej të kishte më shumë kohë me fëmijët e tij. Është e qartë për të, se ish-gruaja e tij bëri gjithçka që ishte e mundur për ta parandaluar këtë. Ky gjyq zgjati disa muaj dhe kishte shumë dëshmitarë, ekspertë, terapistë dhe njerëz të tjerë që ishin me dhe rreth fëmijëve, dhe vendimi bazohet në këtë “.

Aktorja (45) thuhet se do të vazhdojë betejën e saj ligjore dhe tha se vendimi i gjyqtarit ishte më shumë një “vendim gjykimi”, shkruan Fox News.

“Kujdesi i përbashkët nuk është një çështje që Angelina kundërshton, kishte çështje të tjera shqetësuese, por gjyqi është mbyllur dhe vulosur “, tha burimi.

Angelina u përpoq të pushonte nga detyra një gjykatës privat që ata morën për të vendosur çështjen në një dokument të paraqitur të hënën në Gjykatën e Dytë të Apelit në Kaliforni, e cila lejon të miturit e moshës 14 deri në 17 vjeç të dëshmojnë, shkruan Page Six./KP