​Fillon protesta e gastronomëve

Me pankarta në duar me anë të së cilave po kërkojnë lirimin e masave antiCovid, gastronomet e Kosovës kanë nisur protestën para Teatrit Kombëtar në Prishtinë.

Ata po kërkojnë heqjen e kufizimit të lëvizjes, dhe lehtësim të masave, për t’iu mundësuar funksionim normal në veprimtarinë e tyre./KP