​Kim s’është e gatshme të vazhdojë tutje edhe pse nuk duket e mërzitur për divorcin

Edhe pse ylli i realitetit duket më mirë se kurrë pas divorcit, duket se gjërat nuk janë siç duken.

Kim Kardashian gjithashtu u divorcua nga burri i saj i tretë Kanye West, me të cilin ka katër fëmijë, dhe ajo gjeti ngushëllim në palestër, familjen dhe miqtë me të cilët kalon çdo moment të lirë.

40-vjeçarja nuk ka qenë kurrë shumë jashtë dhe nuk pi alkool, por muajt e fundit ajo ka qenë një e ftuar e shpeshtë në ngjarje të ndryshme, ditëlindje dhe ngjarje ku tërhiqte vëmendje.

Ndërsa asaj duket se i pëlqen divorci, ka edhe një anë tjetër të historisë që nuk e shohim në Instagram apo foto paparaci. Siç zbuloi një burim i panjohur, Kim ende nuk është e gatshme të vazhdojë e të shkojë në takime. Ajo është shkatërruar nga fakti që është divorcuar përsëri, por sigurisht që është në një vend shumë më të mirë sesa ishte një vit më parë. Ajo gjithmonë ka dashur një burrë dhe fëmijë, por është e vetëdijshme se kjo është më e mira. Ata gjithmonë do ta duan Kanye.

“Çifti thuhet se flasin vetëm kur bëhet fjalë për fëmijët dhe thuhet se burra të ndryshëm po përpiqen ta arrijnë atë përmes miqve të përbashkët. Atletë, aktorë të listës A, miliarderë dhe thuhet se janë anëtarë të familjeve mbretërore, por ajo nuk dëshiron ta mbyllë derën për një dashuri të re. Nga fotot në të cilat ajo kurrë nuk dukej më e lumtur dhe më e mirë, nuk do të thuhej se ajo ishte shumë e dëshpëruar për divorcin”, thotë ky burim./KP