​Modelja e pranon: Jam një sociopate dhe kam mashtruar pothuajse çdo mashkull

Figura të shumta publike shpesh shmangin të flasin për gjëra negative nga jeta e tyre dhe përpiqen ta paraqesin audiencën e tyre në dritën më të mirë të mundshme. Sidoqoftë, finalistja e këtij viti Mis Australia vendosi të flasë hapur për çrregullimin e personalitetit në kanalin e saj në YouTube.

Kanika Batra pranoi se vuan nga një çrregullim i personalitetit antisocial, në terma laik, ajo është një sociopate.

Vlerat e saj morale janë të deformuara, ajo nuk di për ndjenjat e fajit ose pendimit dhe është e prirë për gënjeshtra, manipulime dhe mashtrime.

Ajo postoi një video në platformën e saj të quajtur ‘Intervistë me një sociopat’ në të cilën foli për personalitetin e saj dhe detaje nga jeta e saj private. Modelja tërheqëse tradhtoi shumicën e partnerëve të saj, dhe pas marrëdhënieve seksuale ajo nuk ndjeu asnjë faj apo pendim.

“Jam e prirë për të gënjyer dhe mashtruar. Unë duhej të tradhtoja pothuajse çdo partner”, pranoi australiania.

Ajo gjithashtu zbuloi se është një person shumë hakmarrës dhe shpesh hakmerret ndaj njerëzve që e kanë dëmtuar.

Edhe pse është në dijeni të gjendjes së saj, Kanika nuk mund të ndryshojë, kështu që nuk dëshiron të mendojë për familjen e saj. Ajo merr terapi çdo ditë, dhe nëse ndonjëherë do të jetë më e qëndrueshme emocionalisht dhe financiarisht, ajo do të dëshironte ende të përmbushte veten në rolin e një nëne.

Ajo shtoi se i duhej të mësonte të injoronte më shumë duke qenë se shpesh i shikonte njerëzit drejt e në sy dhe një sjellje e tillë do t’i frikësonte ata./KP