289 GJOBA PËR MOSRESPEKTIM TË MASAVE COVID-19

Policia e Kosovës në 24 orët e fundit në qytete të ndryshe të Kosovës, ka shqiptuar 289 tiketa në bazë të ligjit COVID-19.

 

Policia gjithashtu ka shqiptuar edhe 1236 tiketa trafiku.

Ndërkohë, kanë ndodhur 16 aksident trafiku me të lënduar dhe 31 aksident trafiku me dëme materiale.