BRESHËR NË DRENAS DHE SKËNDERAJ, DËMTIME TË MËDHA NË KULTURA BUJQËSORE (FOTO)

Qytetari nga Drenasi, Bujar Rruku i dërgon foto redaksisë tonë nga reshjet e fundit në Drenas dhe Skënderaj ku kokrrat e breshërit janë shumë të mëdha dhe dëmtime në kultura bujqësore(Foto)l