663 GJOBA PËR MOSRESPEKTIM TË MASAVE ANTI-COVID

Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit në të gjitha qytetet e Kosovës ka shqiptuar 663 gjoba në bazë të ligjit COVID-19.

Policia gjithashtu ka shqiptuar edhe 954 tiketa trafiku.

Ndërkohë, bëhet e ditur se gjatë 24 orëve kanë ndodhur 24 aksidente trafiku me të lënduar dhe 42 aksidente me dëme materiale./KP