915 GJOBA PËR MOSRESPEKTIM TË MASAVE ANTI-COVID

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve në qytet të ndryshe në vend, kanë shqiptuar 915 tiketat në bazë të ligjit Covid-19.

Sipas Policisë, janë shqiptuar edhe 1362 tiketa trafiku.

Ndërkohë, bëhet e ditur se gjatë 24 orëve kanë ndodhur 31 aksidente me të lënduar dhe 44 aksidente me dëme materiale.

The post 915 GJOBA PËR MOSRESPEKTIM TË MASAVE ANTI-COVID appeared first on Dielli News.

The post 915 GJOBA PËR MOSRESPEKTIM TË MASAVE ANTI-COVID appeared first on Dielli News.

The post 915 GJOBA PËR MOSRESPEKTIM TË MASAVE ANTI-COVID appeared first on Dielli News.

The post 915 GJOBA PËR MOSRESPEKTIM TË MASAVE ANTI-COVID appeared first on Dielli News.

The post 915 GJOBA PËR MOSRESPEKTIM TË MASAVE ANTI-COVID appeared first on Dielli News.