A E DINI SE SI TË PASTRONI MË MIRË TELEVIZORIN DHE TELEKOMANDËN TUAJ?

Televizorët tërheqin pluhurin shumë lehtë, dhe duhet të pastrohen siç duhet në mënyrë që të mos dëmtojmë sipërfaqen.

Përdorimi i leckave mikrofibre nuk dëmtojnë ekranin, dhe në të njëjtën kohë thjesht thithin pluhur.

Sidoqoftë, duhet të theksohet një detaj tjetër. Fshini të gjithë sipërfaqen e televizorit me një leckë mikrofibre – ekranin, butonat poshtë ose anash, si dhe sfondin e televizorit që zakonisht ka më shumë pluhur. Kjo duhet bërë një herë në javë, dhe nëse keni kohë dhe më shpesh, shkruan Good House Kipping.

Gjëja më e rëndësishme, megjithatë, nuk është të spërkatni asnjë agjent direkt në TV, por duhet të aplikohet së pari në një leckë, dhe vetëm atëherë në ekran. Por një dozë e kujdesit është e nevojshme edhe këtu. Lëngu nuk duhet të përmbajë amoniak, alkool ose aceton që mund të shkatërrojë ekranin. Është mirë që të pastroni telekomandën me një leckë dezinfektuese të lagur./KP