AFRO 400 GJOBA TË SHTUNËN PËR MOSRESPEKTIM TË MASAVE ANTI-COVID

Gjatë 24 orëve të fundit policia ka shqiptuar afro 400 gjoba për mosrespektim të masave anti-COVID.

 

Përmes raportit 24-orësh të Policisë është bërë e ditur se të shtunën janë gjobitur 393 qytetarë në bazë të Ligjit anti-COVID.

Po ashtu Policia ka publikuar edhe gjendjen në trafik, ku kanë ndodhur 55 aksidente dhe janë shqiptuar 986 gjoba për shkelësit e rregullave të trafikut.

9 persona janë arrestuar, ku 6 prej tyre janë dërguar në mbajtje dhe 3 në vuajtje të dënimit