AKSION I MADH NË FERIZAJ, POLICIA THËRRET KONFERENCË

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, do të dalë sot në një konferencë për media, për të dhënë detaje rreth një aksioni.

 

Në njoftimin e policisë bëhet e ditur se në koordinim me Prokurorinë Themelore të Ferizajt, është realizuar një aksion ku janë bastisur disa lokacione dhe janë arrestuar disa persona.

“Policia, në koordinim me Prokurorinë Themelore të Ferizajt, mbi bazën e disa informacioneve ka realizuar një aksion të suksesshëm në rajonin e Ferizajt, ku janë bastisur disa lokacione dhe janë arrestuar disa persona”, thuhet në njoftim.