AKTAKUZË PËR TREGTI TË NDALUAR DHE SHPËLARJE TË PARAVE

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë, kundër katër të pandehurve me inicialet A.B., V.M., A.A., A.T.

Prokuroria Speciale njofton se të pandehuri me inicialet A.B., V.M., A.A., A.T,, dyshohet se kanë kryer veprën penale “Tregtia e ndaluar’’.

Po ashtu, katër të pandehurit me inicialet A.B., V.M., A.A., A.T, dyshohet se kanë kryer edhe veprën penale ‘’Shpëlarja e parave”. /KP