AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP

​​​​​​​Ambasada e Amerikës në Prishtinë ka dalur me një njoftim për vaksinat Anti-COVID dhe deklaratat se ato përmbajnë mikroçipa.

 

Nga kjo Ambasadë kanë thënë se vaksinat kundër COVID-19 nuk përmbajnë mikroçipa dhe se ato janë zhvilluar për të luftuar sëmundjet.

 

Shumë qytetarë po vazhdojnë të hezitojnë për t’u vaksinuar kundër COVID-19, ndonëse numri i rasteve të infektuara me këtë virus po vazhdon të jetë i lartë në vend.

 

Ide të ndryshme si vendosja e një çipi në trupin e njeriut me rastin e marrjes së vaksinës, janë hedhur poshtë.

 

Për këtë është deklaruar edhe Ambasada e Amerikës në Prishtinës.

 

Përmes një shkrimi në TWitter nga kjo Ambasadë kanë thënë se vaksinat Anti-COVID nuk përmbajnë mikroçipa.

 

Nga kjo Ambasadë kanë thënë se vaksinat janë zhvilluar për të luftuar sëmundjet dhe nuk administrohen për të ndjekur lëvizjen e qytetarëve.

 

Për këtë nga Ambasada e Amerikës kanë publikuar edhe një raport ku paraqiten informacione për vaksinat.

 

“A përmbajnë vaksinat COVID-19 mikroçipa? Jo. Vaksinat COVID-19 nuk përmbajnë mikroçipa. Vaksinat janë zhvilluar për të luftuar sëmundjet dhe nuk administrohen për të ndjekur lëvizjen tuaj“, është thënë nga kjo Ambasadë.

 

 

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.

The post AMBASADA E SHBA’SË NË PRISHTINË: VAKSINA S’KA MIKROÇIP appeared first on Dielli News.