AS KRYEMINISTRI KURTI SE NDIHMON DOT AGIM BAHTIRIN

Kryeministri Albin Kurti ishte sot nē Mitrovicē në mbështetje të kryetarit aktual Agim Bahtiri, por as kjo mbështjetje nuk ka sjellë aspak entuziazëm për kryetarin Bahtiri dhe militantët e tij. Nga fotografitë e publikuara shifen shumē pak njerëz nē takimin pritës.

 

Rënja e mbështetjes pēr kryetarin Agim Bahtiri ështē konfirmuar nga një sondazh i publikuar gjatë ditës së sotme, të cilat e nxjerrin kandidatin Bedri Hamza, fitues pa balotazh..

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

 

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm