Azizi i BESËS vërshon hekurudhat me punësime – 110 Shqiptarë me vendime

Adnan Azizi njëherit sekretar organizativ i Lëvizjes Besa dhe Drejtor i Hekurudhave të Republikës së Maqedonisë së Veriut nënshkruajti vendimin për pranim të 100 punëtorëve të rinj në HRMV – Transport, ku shumica prej tyre (77) janë shqiptarë!

Shkak kryesor për largimin e të rinjëve nga vendi është mos punësimi i tyre, ndërsa Lëvizja Besa kohës së fundit është angazhuar më së shumti në punësimin e të rinjëve ku shihet qartë se edhe në Hekurudhat e RMV-së drejtori Azizi ka punësuar shumë të rinj.

Ai nënshkrimin e vendimeve e ka njoftuar në rrjetin e tij social facebook ku ka shkruajtur:

” Nënshkrova vendimin për pranim të 100 punëtorëve të rinj në HRMV – Transport, 77 prej tyre shqiptarë! Duke marrë parasysh edhe konkursin e kaluar, nga marrja e mandatit deri sot janë punësuar 110 shqiptarë! Kështu që përqindja e shqiptarëve në këtë institucion u rrit nga 4% (para marrjes së detyrës) në 17% (sot)!

VEPRA JO FJALË ”

Adnan Azizi njëherit sekretar organizativ i Lëvizjes Besa dhe Drejtor i Hekurudhave të Republikës së Maqedonisë së Veriut nënshkruajti vendimin për pranim të 100 punëtorëve të rinj në HRMV – Transport, ku shumica prej tyre (77) janë shqiptarë! Shkak kryesor për largimin e të rinjëve nga vendi është mos punësimi i tyre, ndërsa Lëvizja BesaRead More