BEBE REXHA SJELL KËNGËN E RE “CHAIN MY HEART” (VIDEO)

Topic dhe Bebe Rexha bashkohen në singlin e ri “Chain My Heart”, i cili tregon në mënyrë paradoksale se dorëzimi në dashuri mund të sjellë lirinë e fundit.

Dorëzimi vokal ndjellës, i shpejtë i zjarrtë i Bebe Rexhës dhe prodhimi melodik i errët i Topic janë një kombinim dehës në pistë, i cili u lansua nga Astralwerks.

“Chain My Heart” ka të bëjë me gjetjen e dikujt që vërtet të rrëmben zemrën dhe nuk dëshiron t’i lësh të shkojnë”, tregon këngëtarja Rexha.

“Kam pasur një kohë të shkëlqyeshme duke punuar së bashku me Topic, ai është shumë i talentuar dhe unë jam aq e ngazëllyer që të gjithë ta dëgjojnë këtë këngë”, shtoi ajo.

“Chain My Heart” vjen në prag të publikimit të albumit të dytë të Bebe Rexhës “Betters Mistakes” dhe bashkëpunimit të Topic me ATB dhe A7S – “Your Love (21:00)”./KP