BIDENI “PRISHI AJRIN” NË PRANI TË DUKESHËS CAMILA?

 

Presidentin amerikan, Joe Biden, e kemi parë ta ketë zënë gjumi, të harrojë, por tani një raport flet për një tjetër moment të sikletshëm që thuhet t’i ketë ndodhur.

Gjatë konferencës për klimën, Cop26, në Glasgow, Mail on Sunday ka raportuar se i pari i Amerikës ka liruar gazra në prani të dukeshës Camilla dhe disa anëtarëve të tjerë të familjes mbretërore.

Ai këtë thuhet ta ketë bërë teksa po fliste me dukeshën në një organizim në Galerinë e Arteve Kelvingrove që shënonte natën hapëse të samitit e ku merrnin pjesë liderë botërorë.

“Ishte e gjatë dhe e zhurmshme dhe e pamundur ta injorosh”, është cituar një burim nga Mail on Sunday.

“Camilla nuk është ndalë së foluri për këtë”./Klan Kosova