BIMË NARKOTIKE NË SERË, ARRESTOHET

Një person është arrestuar në Drenas, pasi që gjatë bastisjes së shtëpisë se tij dhe objekteve përcjellëse, në oborrin e tij në kopsht (sere) është gjetur dhe konfiskuar një bimë e dyshuar narkotike dhe në dhomën e tij 0.8 gr substancë e dyshuar narkotike.

Rasti ka ndodhur dje pasdite, ku me vendim të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje. /KP