Blog

Lajme

“U PREFSH NË PAQE, MIK I DASHUR”, OSMANI SHPREHET MIRËNJOHËSE NDAJ SENATORIT AMERIKAN BOB DOLE

Komentet te “U PREFSH NË PAQE, MIK I DASHUR”, OSMANI SHPREHET MIRËNJOHËSE NDAJ SENATORIT AMERIKAN BOB DOLE Janë të Mbyllura
Lajme

YLL LIMANI LANSON PROJEKTIN “LSHOJA ZANIN” ME PESË KËNGË TË REJA (5VIDEO)

Komentet te YLL LIMANI LANSON PROJEKTIN “LSHOJA ZANIN” ME PESË KËNGË TË REJA (5VIDEO) Janë të Mbyllura
Lajme

KURTI SHPREH KEQARDHJE SE NUK KA ENDE TË ARRESTUAR PËR RASTIN NË GLLOGJAN

Komentet te KURTI SHPREH KEQARDHJE SE NUK KA ENDE TË ARRESTUAR PËR RASTIN NË GLLOGJAN Janë të Mbyllura
Lajme

ÇITAKU: NË DITËT TONA MË TË RËNDA, SENATORI DOLE ISHTE ZËRI JONË NË SHBA

Komentet te ÇITAKU: NË DITËT TONA MË TË RËNDA, SENATORI DOLE ISHTE ZËRI JONË NË SHBA Janë të Mbyllura
Shqipëri

TRAKTORI BIE NË KANAL, HUMB JETËN 55-VJEÇARI – PLAGOSET VAJZA 10 VJEÇARE

Komentet te TRAKTORI BIE NË KANAL, HUMB JETËN 55-VJEÇARI – PLAGOSET VAJZA 10 VJEÇARE Janë të Mbyllura
Lajme

KISHTE FSHEHUR DROGË TE MOTORI I VETURËS, ARRESTOHET NË PIKËN KUFITARE NË VËRMICË 27 VJEÇARI NGA PRISHTINA

Komentet te KISHTE FSHEHUR DROGË TE MOTORI I VETURËS, ARRESTOHET NË PIKËN KUFITARE NË VËRMICË 27 VJEÇARI NGA PRISHTINA Janë të Mbyllura
Lajme

CAKTOHET PARABURGIM NDAJ 31 TË DYSHUARVE NË RASTIN E “SUBVENCIONEVE”

Komentet te CAKTOHET PARABURGIM NDAJ 31 TË DYSHUARVE NË RASTIN E “SUBVENCIONEVE” Janë të Mbyllura
Lajme

PROTESTOHET KUNDËR ABUZIMIT DHE DHUNËS NDAJ GRAVE

Komentet te PROTESTOHET KUNDËR ABUZIMIT DHE DHUNËS NDAJ GRAVE Janë të Mbyllura
Lajme

KOSOVË-SERBI: NORMALIZIM I MARRËDHËNIEVE APO BLLOKIM?

Komentet te KOSOVË-SERBI: NORMALIZIM I MARRËDHËNIEVE APO BLLOKIM? Janë të Mbyllura
Lajme

10 KËRKESAT QË IBRAHIM RUGOVA UA KISHTE BËRË PERËNDIMIT NË VITIN 1993

Komentet te 10 KËRKESAT QË IBRAHIM RUGOVA UA KISHTE BËRË PERËNDIMIT NË VITIN 1993 Janë të Mbyllura