Uncategorized

ShowBiz Uncategorized

I PËRFSHIRË NË “MASAKRËN E ISH – BLLOKUT”, KY ËSHTË ISH-BASHKËSHORTI I ARJOLA DEMIRIT QË E TRADHTOI DHE DHUNOI

Komentet te I PËRFSHIRË NË “MASAKRËN E ISH – BLLOKUT”, KY ËSHTË ISH-BASHKËSHORTI I ARJOLA DEMIRIT QË E TRADHTOI DHE DHUNOI Janë të Mbyllura
Uncategorized

GUCATI S’ËSHTË NË GJENDJE TË MIRË SHËNDETËSORE, NUK MERR PJESË NË SEANCË

Komentet te GUCATI S’ËSHTË NË GJENDJE TË MIRË SHËNDETËSORE, NUK MERR PJESË NË SEANCË Janë të Mbyllura
Uncategorized

GJATË 2021 U LINDËN 8,984 FOSHNJA NË KLINIKËN E GJINEKOLOGJISË

Komentet te GJATË 2021 U LINDËN 8,984 FOSHNJA NË KLINIKËN E GJINEKOLOGJISË Janë të Mbyllura
ShowBiz Uncategorized

NGA BEHIXHE NË BEATRIX, VJEN REAGIMI I ALBAN RAMOSAJ NDAJ LAJMIT I CILI BËRI BUJË NË MEDIE

Komentet te NGA BEHIXHE NË BEATRIX, VJEN REAGIMI I ALBAN RAMOSAJ NDAJ LAJMIT I CILI BËRI BUJË NË MEDIE Janë të Mbyllura
Uncategorized

MËRGIMTARËT KTHEHEN NË DIASPORË, KJO ËSHTË GJENDJA NË PIKAT KUFITARE

Komentet te MËRGIMTARËT KTHEHEN NË DIASPORË, KJO ËSHTË GJENDJA NË PIKAT KUFITARE Janë të Mbyllura
Lajme Uncategorized

POLICIA NË MITROVICË KËRKON BASHKËPUNIMIN E QYTETARËVE PËR ARRESTIMIN E LUNDRIM BEQIRIT

Komentet te POLICIA NË MITROVICË KËRKON BASHKËPUNIMIN E QYTETARËVE PËR ARRESTIMIN E LUNDRIM BEQIRIT Janë të Mbyllura
Lajme Uncategorized

​NDERIM DHE PROTESTË PËR TË VRARËT NË GLLOGJAN

Komentet te ​NDERIM DHE PROTESTË PËR TË VRARËT NË GLLOGJAN Janë të Mbyllura
Lajme Uncategorized

DËSHMITARI I NËNTË I ZPS-SË NË GJYKIMIN NDAJ SALIH MUSTAFËS DËGJOHET NË SEANCË TË MBYLLUR

Komentet te DËSHMITARI I NËNTË I ZPS-SË NË GJYKIMIN NDAJ SALIH MUSTAFËS DËGJOHET NË SEANCË TË MBYLLUR Janë të Mbyllura
Uncategorized

VDEKJE E DYSHIMTË NË PEJË, GJENDET PA SHENJA JETE NJË PERSON NË BANESËN E TIJ

Komentet te VDEKJE E DYSHIMTË NË PEJË, GJENDET PA SHENJA JETE NJË PERSON NË BANESËN E TIJ Janë të Mbyllura
Uncategorized

A DO TË SHKOJË KURTI NË SHBA?

Komentet te A DO TË SHKOJË KURTI NË SHBA? Janë të Mbyllura