DAFINA DHE CRICKET PO PUNOJNË SËRISH BASHKË PËR KËNGËN E RADHËS

Dyshja njoftuan se do lansojnë sërish diçka të re.

 

Ishte, Cricket ai i cili njoftoi përmes një storie të publikuar në profilin e tij zyrtar në Instagram.

Ndërkohë, edhe Dafina e ka ndarë në storien e saj derisa nuk kanë zbuluar detaje tjera rreth projektit muzikor.

Përndryshe, Cricket njihet si një nga producentet muzikor më të suksesshme në estradë pasi shumë artistë kanë bashkëpunuar me të.

Projekti i fundit muzikor i Dafinës bashkë me Mumën është realizuar nga Cricket dhe është pëlqyer jashtëzakonisht shumë nga publiku./RTK