Daut Haradinaj: Nëse bëhem Kryetar i Prishtinës, ju betohem se do të ndërtojmë spitale e…

Kandidati për kryetar të komunës së Prishtinës nga rdhët e AAK-së, Daut Haradinaj, përmes një video-mesazhi, ka treguar për dy projektet madhore që do të përfundojnë gjatë qeverisjes së ardhshme.

Spitali i Regjional i Prishtinës dhe Unaza e Madhe.
“Spitali i Regjional i Prishtinës dhe Unaza e Madhe, janë dy projektet madhore që do të përfundojnë gjatë qeverisjes së ardhshme”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.

Kandidati për kryetar të komunës së Prishtinës nga rdhët e AAK-së, Daut Haradinaj, përmes një video-mesazhi, ka treguar për dy projektet madhore që do të përfundojnë gjatë qeverisjes së ardhshme. Spitali i Regjional i Prishtinës dhe Unaza e Madhe. “Spitali i Regjional i Prishtinës dhe Unaza e Madhe, janë dy projektet madhore që do tëRead More