Derisa fshiheshin nën pemë, rrufeja godet katër persona

Rrufeja është një shkarkim atmosferik i energjisë elektrike i shoqëruar me bubullima, e cila zakonisht ndodh gjatë stuhive, dhe ndonjëherë gjatë shpërthimeve vullkanike apo stuhitë e pluhurit.

Ato janë të rrezikshme kur vijnë në kontakt me njerëz.

Disa persona duket se nuk e gjetën vetën më së miri në momentin kur shkarkime elektrike po ndodhin.

Ata u goditën nga rrufeja dhe të tre ranë pa ndjenja.

Videoja është shpërndarë nëpër rrjete sociale.

Rrufeja është një shkarkim atmosferik i energjisë elektrike i shoqëruar me bubullima, e cila zakonisht ndodh gjatë stuhive, dhe ndonjëherë gjatë shpërthimeve vullkanike apo stuhitë e pluhurit. Ato janë të rrezikshme kur vijnë në kontakt me njerëz. Disa persona duket se nuk e gjetën vetën më së miri në momentin kur shkarkime elektrike po ndodhin.Read More