DHUNOHET NJË FEMËR NË LIPJAN

Një femër është dhunuar të martën në Lipjan.

Ajo ishte futur me forcë në një veturë, ku persona të panjohur e dhunuan atë.

Për këtë ka raportuar viktima në Policinë e Kosovës.

“Viktima femër kosovare ka informuar se një persona i pa njohur me forcë e kishte marr në veturën e tij dhe më pas e kishte dhunuar. Njësit përkatëse policore janë duke hetuar rastin”, thuhet në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës./KP