DHUNOHET NJË FEMËR NË PRIZREN, POLICIA: NUK RAPORTOHET PËR TË ARRESTUAR, RASTI ËSHTË DUKE U HETUAR

Një femër është dhunuar në Prizren.

Policia tregon se paraditen e 22 korrikut një femër ishte dhunuar, e për çka tashmë kanë filluar hetimet.

Ndonëse kanë kaluar nëntë ditë, ende nuk është arritur që të arrestohet personi që dhunoi vajzën.

“Prizren 22.07.2021 – 10:00. Është raportuar se viktima femër kosovare pa dëshirën e saj ishte dhunuar nga një mashkull kosovar. Lidhur me rastin janë angazhuar njësitë e hetimeve dhe është njoftuar prokurori. Nuk raportohet për të arrestuar, rasti është duke u hetuar”, thuhet në njoftimin 24 orësh të policisë së Kosovës./KP