DHURATA DORA PRANON DHURATËN MË TË VEÇANTË NDONJËHERË! KUSH IA DËRGOI?

Ko Me anë të disa postimeve në llogarinë e saj në Instagram, Dhurata zbuloi se ka marrë një dhuratë shumë të veçantë.

 

Dhe kjo dhuratë erdhi nga askush tjetër pos nga një fansat e saj shumë besnikë.

Përmes disa postimeve të publikuar në Instastory, këngëtarja ka zbuluar se emri i saj është regjistruar në regjistrin online të yjeve.

“Oh Zot, fansat e mi janë më të mirët! Faleminderit! Ju dua të gjithëve shumë! E regjistruar zyrtarisht në regjistrin zyrtar online të yjeve si Dhurata Dora”, shkroi këngëtarja në një nga postimet.