DIGJET ÇATIA E OBJEKTIT TË ISH-KOOPERATIVËS BUJQËSORE

Në rrethana të panjohura nga zjarri është përfshirë çatia e objektit të ish-koperativës bujqësore në fshatin Magure të Lipjanit.

Njësit relevante dhe ekipi i zjarrfikësve kanë dalur në vendin e ngjarjes dhe kanë lokalizuar zjarrin. Përveç dëmeve materiale nuk raportohet për lëndime në njerëz. Rasti vazhdon të hetohet./KP