DJ PM DHE DAGZ ELIMINOHEN NGA SHTËPIA E BIG BROTHER VIP

Tani është duke u transmetuar puntata e radhës e ‘Big Brother VIP’, ku njëri nga banorët do ta lërë sonte shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

Të gjithë banorët kanë qenë në nominim, ku publiku me anë të televotimit ka vendosur që të votojë për qëndrimin e personave në Big Brother.

Ata që e lanë sonte shtëpinë është Dj PM dhe DAGZ