DRITON KUKA: MEDALJET E ARTA ZBRITËN NË TOKËN E BEKUAR SHQIPTARE, KRENARI PA FUND

Me ceremoni shtetërore u priten xhudistët që Kosovës ia sollën dy medalje të arta olimpike.

Trajneri, Driton Kuka thotë se çdo kthim në vendlindje pas çdo udhëtimi zgjon ndjeja të veçanta.

Ai ka shkruar se medaljet e arta zbritën në tokën e bekuar shqiptare.

“Arritja në atdhe. Medaljet e arta zbritën në tokën e bekuar Shqiptare! Organizim i shkëlqyeshëm dhe pritje dinjitoze nga Kryeministri Kurti. Çdo kthim në vendlindje pas çdo udhëtimi zgjon ndjenja të veçanta! Tri medalje të Arta Olimpike tani më për Kosovën. Krenari pa fund! Shumë faleminderit të gjithë ju që ishit në pritjen e heronjëve tanë!/KP