DUA LIPA ËSHTË ZYRTARISHT FYTYRA E RE E “VERSACE”

Dua Lipa ka qenë një fytyrë promovuese e ‘Versace’ gjatë dy viteve të fundit.

 

Megjithëse shtëpia luksoze e modës e bëri zyrtare për fushatën e tyre vjeshtë/dimër 2021, një harmonizim i ngushtë me Dua Lipën ka ekzistuar edhe para pamjes së saj në “Met Gala 2019”, e cila ishte dizajnuar nga ‘Versace’, shkruan CR Fashion Book.

Ndoshta Dua dhe ‘Versace’ thjesht ndajnë një dashuri të barabartë për shkëlqimin, por çkjo dyshe nuk dështon kurrë. Në shkurt, ajo madje publikoi në rrjetet sociale një fotografi me mbishkrimin, “Vajza Versace”. A ishte kjo një aluzion për bashkëpunimin e tyre të ardhshëm?

Megjithëse koleksioni i ri dhe filmi shoqërues nuk do të dalë në treg deri më 30 gusht, ‘Versace’ dha një vështrim interesant. Dua Lipa është veshur me modelin e tyre të ri të ri “La Greca”, një motiv i rimagjinuar i Çelësit klasik Grek./RTK