Enca ‘çmend’ fansat me pozat ngacmuese

E ndjekur nga më shumë se 2.3 milionë fansa në Instagram, Enca Haxhia arrin të marrë vëmendje me secilin postim që bën në këtë rrjet social.
Dhe jorrallëherë publikimet e saja dinë të jenë ngacmuese për gjininë e fortë.
Pozat me bikini dhe vënia në plan të parë e ‘aseteve’ të bujshme trupore janë të rëndomta për autoren e shumë hiteve.

.

Të hënën mbrëma, këngëtarja ka zgjedhur t’i publikojë disa imazhe në të cilat ka pozuar pranë pishinës, e veshur me bikini të zeza, teksa mban një peshqir në kokë.

E ndjekur nga më shumë se 2.3 milionë fansa në Instagram, Enca Haxhia arrin të marrë vëmendje me secilin postim që bën në këtë rrjet social.

Dhe jorrallëherë publikimet e saja dinë të jenë ngacmuese për gjininë e fortë.

Pozat me bikini dhe vënia në plan të parë e ‘aseteve’ të bujshme trupore janë të rëndomta për autoren e shumë hiteve.

Të hënën mbrëma, këngëtarja ka zgjedhur t’i publikojë disa imazhe në të cilat ka pozuar pranë pishinës, e veshur me bikini të zeza, teksa mban një peshqir në kokë.

“Jam e bekuar dhe falënderuese”, këto janë fjalët që i ka zgjedhur këngëtarja për këto fotografi.

E ndjekur nga më shumë se 2.3 milionë fansa në Instagram, Enca Haxhia arrin të marrë vëmendje me secilin postim që bën në këtë rrjet social. Dhe jorrallëherë publikimet e saja dinë të jenë ngacmuese për gjininë e fortë. Pozat me bikini dhe vënia në plan të parë e ‘aseteve’ të bujshme trupore janë tëRead More