ENDRIT THAÇI POSTON FOTOGRAFI TË ISH-PRESIDENTIT THAÇI ME MIQËT NDËRKOMBËTARË!

Djali i ish-Presidentit Hashim Thaçi,   Endrit Thaçi  në llogarinë e tij në instagram ka postuar disa fotografi të ish- Presidentit Thaçi me miqët ndërkombëtarë, në këto fotografi ka një mbishkrim ”Koha kur kishte  kush të kujdesej për Kosovën dhe të mbaheshin lidhjet e forta me miqët ndërkombëtarë”,ka shkruar ai./DielliNews.info