EXIT POLL-I: BEKIM JASHARI E FITON SKENDERAJN

Kryetari aktual i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, e ka fituar edhe një mandat katërvjeçar nga qytetarët e kësaj komune, sipas ExitPollit të realizuar nga Tomor Qela dhe të prezantuar në Klan Kosova.

 

Jashari ka fituar 54.8 përqind të votave, derisa kandidati i PDK-së, Fadil Nura ka fituar 42.2% të votave.