EXIT POLL-I NGA UBO NË RTV DUKAGJINI: GJILANI SHKON NË BALOTAZH MES LDK-LVV

Qytetarët e Kosovës sot kanë votuar në zgjedhje lokale.

 

Sipas EXIT POLL-it të realizuar nga RTV Dukagjini dhe kompania UBO-Consulting del që Komuna e Gjilanit, shkon në balotazh.

Renditja si më poshtë:

Lutfi Haziri – LDK: 46.4%

Alban Hyseni (LVV): 40.7%

Leonora Morina – Bunjaku – PDK: 9.9%

Nazim Gagica – AAK: 2.4%

Gani Neziri – 0.4