EXIT POLL NGA UBO NË RTV DUKAGJINI PËR PRIZRENIN: HASKUKA-TOTAJ NË BALOTAZH

Qytetarët e Kosovës sot kanë votuar në zgjedhje lokale.

 

Sipas EXIT POLL-it të realizuar nga RTV Dukagjini dhe kompania UBO-Consulting del që në Komunën e Prizrenit do të ketë balotazh

Renditja si më poshtë:

Mytaher Haskuka (LVV)- 38.9%

Shaqir Totaj (PDK)- 29.7%

Anton Quni (LDK)- 18.9%

Zafir Berisha (NISMA)- 5.3%

Lulzim Kabashi (AAK)- 4.2%

Rezultatet e Exit Poll kanë dalë nga qytetarët e pyetur për zgjedhjen e tyre politike në ditën e sotme, duke ruajtur anononimitetin