EXIT POLLI I KLAN KOSOVËS: EKREM HYSENI E FITON PODUJEVËN

Ekrem Hyseni i Lidhjes Demokratike të Kosovës e ka fituar Podujevën, sipas EXIT-POLL-it të realizuar nga Tomor Qela dhe të prezantuar ekskluzivisht në Klan Kosova.

Ekrem Hyseni i LDK-së ka fituar me një përqindje prej 8.54% të votave, duke marrë 54.28%, derisa kundërkandidati i tij, Shpejtim Bulliqi nga Lëvizja Vetëvendosje ka marrë 45.72%

Rezultatet e këtij EXIT POLL-i të prezantuar në Klan Kosova:

Ekrem Hyseni (LDK): 54.28%

Shpejtim Bulliqi (VV): 45.72 %/Express