FLET NGA CEROMONIA E VARRIMIT FAMILJARI I 18-VJEÇARËS SË VRARË, KY ËSHTË MESAZHI I TIJ

Në ceremoninë e varrimit të 18-vjeçares së vrarë në Ferizaj, M.O., në emër të familjes fjalën e ka marrë një i afërm i viktimës.

Teksa ka falënderuar të gjithë për pjesëmarrjes, familjari i të ndjerës është lutur që ky të jetë rasti i fundit i vrasjes së grave në Kosovë. Gjithashtu ai ka thënë se të rinjtë duhet ta gëzojnë lirinë dhe drejtësinë.

“Besoj se organet e Kosovës do ta çojnë drejtësinë deri në fund, uroj që të jetë rasti i fundit dhe fjala përfundimtare të jetë stop sepse të rinjtë kanë nevojë me gëzu lirinë, drejtësinë”, u shpreh ai, transmeton Gazeta Express.

“Bashkë na keni lehtësu dhimbjen e madhe, që na tronditi jo vetëm familjen por tërë botën shqiptare…Jemi falënderues për gjithë këtë pjesëmarrje”, u shpreh ai ndër të tjera.

Prokuroria Themelore në Ferizaj ka dhënë detaje për arrestimin e Dardan Krivaqës, të dyshuarit kryesor në vrasjen e M.O, 18-vjecare nga kjo komunë.

Sipas njoftimit të prokurorisë, Krivaqa është arrestuar sot rreth orës 12:05.

“Prokuroria Themelore në Ferizaj, , njofton opinionin publik se lidhur me rastin e vdekjes së 18 vjeçares në Ferizaj,  sot rreth orës 12 e 05 minuta, është arrestuari edhe personi i dytë i dyshuar (D,) në kohëzgjatje prej 48 orësh, për shkak të dyshimit se i njëjti në bashkëkryerje ka kryer veprën penale ‘Vrasje e rëndë’ të Kodit Penal të Republikës së Kosovës (KPRK)”, thuhet në përgjigjen e prokurorisë për Express.

Sipas policisë, Krivaqa është arrestuar në një fshat të Ferizajt./GazetaExpress

The post FLET NGA CEROMONIA E VARRIMIT FAMILJARI I 18-VJEÇARËS SË VRARË, KY ËSHTË MESAZHI I TIJ appeared first on Dielli News.

The post FLET NGA CEROMONIA E VARRIMIT FAMILJARI I 18-VJEÇARËS SË VRARË, KY ËSHTË MESAZHI I TIJ appeared first on Dielli News.

The post FLET NGA CEROMONIA E VARRIMIT FAMILJARI I 18-VJEÇARËS SË VRARË, KY ËSHTË MESAZHI I TIJ appeared first on Dielli News.

The post FLET NGA CEROMONIA E VARRIMIT FAMILJARI I 18-VJEÇARËS SË VRARË, KY ËSHTË MESAZHI I TIJ appeared first on Dielli News.

The post FLET NGA CEROMONIA E VARRIMIT FAMILJARI I 18-VJEÇARËS SË VRARË, KY ËSHTË MESAZHI I TIJ appeared first on Dielli News.