FSK E DYTA NDËR 100 USHTRI NË USHTRIMIN NDËRKOMBËTAR TË MBAJTUR NË MB

Ushtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës kanë zënë vendin e dytë në një ushtrim ndërkombëtar”Cambrian Patrol 2021” të Mbajtur në Britani të Madhe.

 

Kosovarët kanë marrë medaljen e argjendtë në konkurrencë me ekipet e 100 ushtrive, transmeton Klankosova.tv.

“Disa muaj përgatitje në Kosovë, pjesëmarrja e ekipit të FSK-së në konkurrencë të fortë dhe mbi njëqind ekipe të ushtrive të shteteve të ndryshme të botës, FSK-ja fitoi medaljen e argjendtë,duke u vlerësuar lartë puna disiplina dhe angazhimi i FSK-së nga partnerë dhe organizatorë të kësaj gare vjetore ndërkombëtare”, thuhet në njoftim.