GJENDET NJË GRANATË DORE NË PRISHTINË

Një person ka gjetur një granatë dore në afërsi të shtëpisë së tij në Bërnicë të Poshtme në Prishtinë.

Në vendin e ngjarjes deniminim e ka bërë njëria e FSK-së.

Njoftimi i plotë i policisë:

GJETJE E MJETIT TË PASHPËRTHYER /Fsh. Bernicë e Poshtme, Prishtinë 13.11.2021 – 15:39. Ankuesi mashkull kosovar, ka informuar se për deri sa ishte duke punuar afër shtëpisë së tij, ka hasur në granatë dore M75 dhe 20 fishek të armës AK-47. Njësia për deminim e FSK-së ka bërë tërheqjen e mjeteve në mënyrë të sigurt. Nuk raportohet për ndonjë incident