GUVERNATORI MEHMETI:VITI 2021 ME RRITJE EKONOMIKE PREJ 9.9%

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës Fehmi Mehmeti, tha se përkundër pandemisë vendi arriti të ruajë stabilitetin financiar.

 

“Viti 2021 konsiderohet vit i sukseshëm për Kosovën, falë diasporës dhe politikat e qeverisë dhe rolit zë BQK-së, ekonomia e Kosovës u rrit me 9.9 %”, tha Guvernatori i BQK-së, Fehmi Mehmeti sot në konferencën e fundit për këtë vit.