HAPET VENDKALIMI KUFITAR NË MES KOSOVËS DHE MAQEDONISË SË VERIUT

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se të dielën, do të mbahet ceremonia e hapjes së vendkalimit kufitar tjetër në mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut, në pikën Restelicë-Strazimir.

Sipas njoftimit, ceremonia do të mbahet në orën 12:00./KP