HARADINAJ: DO TA NDËRTOJMË SPITALIN REGJIONAL TË PRISHTINËS DHE UNAZËN (VIDEO)

Kandidati për kryetar të komunës së Prishtinës nga radhët e AAK-së, Daut Haradinaj, përmes një video-mesazhi, ka treguar për dy projektet madhore që do të përfundojnë gjatë qeverisjes së ardhshme, Spitali i Regjional i Prishtinës dhe Unaza e Madhe.

 

“Spitali i Regjional i Prishtinës dhe Unaza e Madhe, janë dy projektet madhore që do të përfundojnë gjatë qeverisjes së ardhshme”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.

 

 

The post HARADINAJ: DO TA NDËRTOJMË SPITALIN REGJIONAL TË PRISHTINËS DHE UNAZËN (VIDEO) appeared first on Dielli News.

The post HARADINAJ: DO TA NDËRTOJMË SPITALIN REGJIONAL TË PRISHTINËS DHE UNAZËN (VIDEO) appeared first on Dielli News.

The post HARADINAJ: DO TA NDËRTOJMË SPITALIN REGJIONAL TË PRISHTINËS DHE UNAZËN (VIDEO) appeared first on Dielli News.