I prangosur dhe me kokë ulur, Dardan Krivaqa dërgohet në stacionin policor në Ferizaj

Është ar r estuar i dyshuari kryesor i vra *sjes së 18-vjeçares, M.O, Dardan Krivaqa.

Lajmin e ka konfirmuar Policia e Kosovës përmes një njoftimi për media.

“Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, njofton se është arr*stuar i dyshuari për ‘’Vra s je të r ënd ë’’. V rasj a e rëndë, ka ndodhur me datën 22.08.2021 në Ferizaj, ku humbi jetën 18 vjeçarja M.O (F/K) . Ai po shoqërohet në polici”, thuhet në njoftimin e policisë.

RTV Dukagjini ka publikuar pamje të momentit kur Dardan Krivaqa I shoqëruar nga Policia e Kosovës është futur brenda stacionit policor në Ferizaj.

Është ar r estuar i dyshuari kryesor i vra *sjes së 18-vjeçares, M.O, Dardan Krivaqa. Lajmin e ka konfirmuar Policia e Kosovës përmes një njoftimi për media. “Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, njofton se është arr*stuar i dyshuari për ‘’Vra s je të r ënd ë’’. V rasj a e rëndë, ka ndodhur meRead More