IDE TË BUKURA MANIKYRI ME NGJYRË TË BARDHË (FOTO)

Në rast se nuk keni qenë në dijeni, trendet e viteve ’00 janë rikthyer, dhe me këtë vjen kthimi i thonjve të bardhë.

Ne e kemi kërkuar në Instagram për të gjithë frymëzimin që ju nevojitet, pavarësisht nëse jeni ende duke u përpjekur të zgjidhni manikyrin tuaj të përditshëm, ose duke kërkuar një të bardhë të ndritshme të përsosur për të treguar nxirjen tuaj këtë verë.

Pavarësisht sezonit, ne kemi gjetur ide dhe modele inspiruese perfekt për ju.

Nga e bardhë e plotë, deri te dizajnet etjera me vetëm disa detaje të bardha ka shumë lloje të mundësive.

Disa prej tyre i gjeni më poshtë:

/Telegrafi/