Ja sa të infektuar u regjistruan sot nga Covid-19 në Maqedoni

24 orët e fundit janë kryer 6591 teste të dyshuara për COVID-19 dhe prej tyre 882
kanë rezultuar pozitivë. Në 24 orët e fundit 14 pacient kanë humbur betejen me virusin ndersa 140 persona janë sheruar./nmk-post

The post Ja sa të infektuar u regjistruan sot nga Covid-19 në Maqedoni appeared first on Dielli News.

The post Ja sa të infektuar u regjistruan sot nga Covid-19 në Maqedoni appeared first on Dielli News.

The post Ja sa të infektuar u regjistruan sot nga Covid-19 në Maqedoni appeared first on Dielli News.