Ja sa të infektuar u regjistruan sot nga Covid-19 në Maqedoni

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 32 vîktima si pàsojë e vîrusit Korona, më e larta që nga muaji mars i këtij viti. 8 vîktima janë regjistruar në Shkup, nga 6 në Tetovë dhe Gostivar, 3 në Kumanovë, 2 në Kërçovë etj.

Po ashtu janë regjistruar edhe 1 210 ràste të reja nga 7 084 tèstime të kryera. Shkupi regjistron 464 ràste të reja, Tetova 177, Gostivari 112, Kumanova 98 etj.

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 32 vîktima si pàsojë e vîrusit Korona, më e larta që nga muaji mars i këtij viti. 8 vîktima janë regjistruar në Shkup, nga 6 në Tetovë dhe Gostivar, 3 në Kumanovë, 2 në Kërçovë etj. Po ashtu janë regjistruar edhe 1 210 ràste të reja nga 7Read More