JAY-Z DHE BEYONCE ZYRTARISHT PRONARËT E MAKINËS MË TË SHTRENJTË NË BOTË

Jay-Z dhe Beyonce blenë një “Rolls Royce” të ri, të krijuar posaçërisht dhe të pajisur sipas dëshirave të tyre.

Modeli “Boat tail” është një kabriolet me dy dyer dhe katër vende. Automjeti unik i kushtoi një çifti të fuqishëm rreth 28 milionë dollarë.

Ky çmim është dukshëm më i lartë se çmimi prej rreth 12.5 milion dollarë, me të cilin Bugatti “la Voiture” u shit si makina e re më e shtrenjtë në botë.

Brendësia e makinës është në lëkurë blu, një hije e veçantë e “Blue Ivy”, siç quhet vajza e çiftit të famshëm të martuar.

Rolls-Royce shprehet se frigoriferi i vendosur në pjesën e pasme të makinës është vendosur saktësisht në gjashtë gradë, që është temperatura optimale për të shërbyer shampanjën e preferuar të Jay-Z, Armand de Brignac.

Automjeti gjithashtu ka dy pllaka speciale që hapin dhe zbulojnë pjesën ku ndodhen shampanja, gotat, frigoriferi i akullit, peceta luksoze.

Ka edhe tavolina kokteje të palosshme, si dhe dy karrige. Një pjesë tjetër e pazakontë e pajisjeve të makinës është çadra e palosshme.

Makina e krijuar në këtë mënyrë është menduar për adhuruesit e udhëtimeve në natyrë. Beyonce dhe Jay-Z ndoshta do të lundrojnë në Cote d’Azur ku shpesh qëndrojnë./KP