Kandidatura e Abdullah Qazimit për Strugën merr përkrahjen e Kasamit

Sonte dega e Strugës e Lëvizjes Besa ka mbajtur mbledhje, ku kanë diskutuar për kandidatin për zgjedhjet lokale. Në këtë mbledhje pjesmarrës ishte kryetari i Besës, Bilall Kasami si dhe sekretari gjeneral i kësaj partie, njëherit edhe ministri bujqësisë Arjanit Hoxha.

Dega ka propozuar për kandidatë të komunës së Strugës të jetë Abdullah Qazimi. Qazimi ka marr përkrahjen e strukturave të Strugës si dhe të kryetarit Bilall Kasami.

Sonte dega e Strugës e Lëvizjes Besa ka mbajtur mbledhje, ku kanë diskutuar për kandidatin për zgjedhjet lokale. Në këtë mbledhje pjesmarrës ishte kryetari i Besës, Bilall Kasami si dhe sekretari gjeneral i kësaj partie, njëherit edhe ministri bujqësisë Arjanit Hoxha. Dega ka propozuar për kandidatë të komunës së Strugës të jetë Abdullah Qazimi. QazimiRead More