KATËR MËNYRA TË SHPEJTA DHE TË LEHTA QË NGA NJË BISHT FLOKËSH NË MAJE KOKE TË BËNI NJË MODEL MAHNITËS (VIDEO)

Model flokësh i thjeshtë, por elegant për çdo rast

Ky bisht flokësh në përgjithësi konsiderohet një stil më i relaksuar dhe më shtëpiak, transmeton Telegrafi.

Shpejtësia dhe thjeshtësia me të cilën është bërë janë vendimtare në zgjedhjen e tij.

Sidoqoftë, disa hapa shtesë mund ta bëjnë atë shumë më interesant dhe ideal për të ndjekur mësimin në klasë.

Nëse merrni pak më shumë kohë, ky model flokësh do të bëhet një stil i pastër dhe elegant, i përkryer për të punuar në zyrë, për të shkuar në shkollë apo fakultet.

Si të rregulloni flokët tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë, por të pastër, shihni në video:

/Telegrafi/