KEITH DHE ADRIANA E PRINTOJNË VETËN NË NJË LIBËR

Keith dhe Adriana Matoshi janë ndër çiftet që marrin vëmendje të madhe tek publiku.

 

Me postime të shumta në rrjete sociale, që të dy ndajnë momente të ndryshme me ndjekësit duke u komentuar në shumë aspekte.

Nga dashuria që kanë për njëri tjetrin, ata shfaqin lumturinë në shumë mënyra.

Këtë herë, me një imazh të publikuar dyshja shihen që kanë printuar vetën edhe në një libër nga dashuria që kanë./RTK